Asiakkaiden sanomaa

Maaritin kanssa on ollut todella helppoa ja mukavaa työskennellä. Hänen osaamisensa on ilahduttavan monipuolista ja erityismainintana voin kertoa, että hän on erityisen hyvä aikatauluttamaan ja viestimään tänne asiakkaan suuntaan. Luotettava ja joustava yhteistyökumppani!

Päivi Pätsi, Brand and Channel Manager, Specialized Nutrition
Danone Oy

Pienyrittäjälle on tärkeää löytää kumppaneiksi luotettavia ammattilaisia, jotka sisäistävät liiketoimintasi ja tuotteesi. Näin nopeallakin aikataululla ja lyhyellä briefillä lopputulos on toivottu. Hienon visuaalisen ilmeen lisäksi Maarit osaa välittää sanoman, jota kuvassa ei ole auki kirjoitettu. Arvostan lisäksi sitä, että Maarit kertoo tarvittaessa eriävän näkemyksensä ja yhdessä pääsemme parhaimpaan lopputulokseen.

Satu Suhonen, yrittäjä
Kissan Ilo Oy / Kissapuu

Todella hyvin olet ymmärtänyt ja toteuttanut sen mitä en itse aina edes ole osannut ajatella, saati sitten pukea sanoiksi. Ihan 10+ arvoinen suoritus kaikkineen. Miten helposti kaikki onkaan sujunut. Jälkikäteen on helppo sanoa, että kerrankin kävi itsellä tuuri ja parhaan valitsin.

Sami Paju, yrittäjä
Bitguru

On kaikin puolin ollut ilo työskennellä Maarit Soinin kanssa Sibelius-museon Pehr Kalm -näyttelyn graafisen ulkoasun toteuttamisessa. Hän osasi heti hahmottaa, millainen näyttely oli tulossa ja teki ideoistamme toimivan ja kauniin näyttelypohjan. Kommunikaatio sujuu moitteettomasti ja työnäytteet saapuivat myös erittäin nopeasti. Lopputulos oli kaiken kaikkiaan juuri sitä mitä etsittiin.

Lotta Green
Sibelius-museo

Walkia Design on tuottanut Poistoa Oy:lle markkinointiin monipuolisesti eri materiaalia. Asioiden hoitaminen on ollut helppoa, vaikka aikataulut ovat välillä olleet tiukkoja. Maarit on sisäistänyt yrityksemme ajatusmaailman ja tyylin. Hän on pystynyt tuottamaan ja luomaan juuri meidän näköistä ilmettä markkinointiin ja viestintään, jo yrityksen alkuajoista lähtien. Olemme olleet tyytyväisiä kokonaisuuteen, joka on välillämme ollut. Jatkamme yhteistyötä toki jatkossakin.

Niina Kesti, omistaja-yrittäjä,
Poistoa Oy

Ihailen oman alansa ammattilaisia ja Maarit on osoittautunut olevan yksi sellainen. Vankan ammattitaidon lisäksi saa luotettavaa, yksilöllistä ja ystävällistä palvelua sovitulla (tai nopeammalla) aikataululla. Vain huippuammattilainen osaa ihmeellisesti poimia jostain epämääräisestä ajatuksesta olennaisen ja luoda siitä sellaisen version, että lopputulosta katsoo hetken sanattomana. Kiitos Maarit!

Kaisu Salminen
Hoitola Olo, yrittäjä

Maaritin kanssa asiointi on sujuvaa, aitoa ja mutkatonta. Osaava suunnittelu, visuaalinen silmä ja näkemys ovat selkeästi Walkia Designin luotettavan palvelun kivijalka.

Markku Koskinen, turvallisuusasiantuntija
Turvapooli

Walkia Designilta saa nopeaa ja ystävällistä, sekä asiantuntevaa ja huolellista palvelua. Mukava ja iloinen yhteistyökumppani, jonka kanssa hommat hoituvat ajallaan!

Ann-Marie Sigfrids, Product Group Manager, Foodservice
Orkla Foods Finland Oy

Maarit on nopea ja luotettava yhteistyökumppani, joka myös rehellisesti kertoo, jos toivottu aikataulu ei ole mahdollinen. Työn jälki on aina korkealaatuista ja ammattimaista. Lisäksi Maaritilta saa aina niin halutessaan vinkkejä ja ideoita paremmista tai käsillä olevaan työhön sopivammista toteutuksista. Suosittelen!

Emma Vironmäki, Viestintä- ja vastuullisuuspäällikkö
Orkla Foods Finland Oy

Yhteistyö Maaritin kanssa on sujunut erittäin hyvin. Palvelu on ystävällistä ja työn laatu kiitettävää. Työt ovat valmistuneet sovitun aikataulun mukaisesti tai aiemmin.

Susanna Heikkilä, Product Coordinator
Pierre Robert Finland