Toimeksianto – helposti valmista

1. Ota yhteyttä

Toimeksiantosi, kuten myös yrityksesi, voi olla minkä kokoinen tahansa. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä pienemmissäkään töissä. Jos laajempi toimeksianto vaatii lisäkäsiä, niitä on tarjolla.

2. Hinta

Teen työn joko tuntihintaan tai annan kokonaisuudesta projektikohtaisen tarjouksen. Graafisen suunnittelun tuntihintani on tällä hetkellä 65 € (+ alv. 24 %).

Graafisen suunnittelun hintaesimerkkejä
  • logosuunnittelu hinta alk. 350 € (+ alv.)
  • kaksipuoleinen A4 flyer suunnittelu hinta alk. 400 € (+ alv.)
  • rollup (85×200 cm) suunnittelu hinta alk. 190 € (+ alv.)
  • tuote-etiketin suunnittelu ja valmiin tuotteen kuvaus (esim. luonnossa) sisältäen neljä markkinointikuvaa alk. 690 € (+ alv.)

Hinnat sisältävät käyttövalmiit aineistot. Hinnoissa on oletuksena asiakkaalta tulevat kuvat ja tekstit.

3. Työn aloitus

Kun hyväksyt tarjouksen, käymme vielä työn yksityiskohdat läpi ja sovimme aikataulun, minkä jälkeen aloitan työn.

Otathan yhteyttä hyvissä ajoin, ennen kuin tarvitset valmista materiaalia; esim. tulostuslaitokset vaativat oman aikansa. Toki välillä on kiire, ja joustan mahdollisuuksien mukaan nopeisiinkin toimeksiantoihin.

4. Ekat leiskat

Saat leiskat (ulkoasuehdotukset), joita teen yleensä 2-4 erilaista. Valitset niistä sopivimman version, jota vielä voidaan korjailla.

5. Valmista!

Kun ulkoasu on kunnossa, teen valmiin aineiston käyttöösi. Jos tarvitset painatuspalveluita, olen mielelläni apunasi, ja pyydän mm. tarjoukset tulostuslaitoksilta. Valitsen halutessasi myös tulostusmateriaalit, esim. paperilaadun esitteeseen.

Valmiista logosta saat sovitut väriversiot sekä tiedostot digi- ja printtikäyttöön. Logosta voidaan tehdä myös vaihtoehtoisia asetteluversioita, Submark-logo (yksinkertaistettu logo esim. some-kanavien tunnukseksi) ja graafinen ohjeisto.