Palvelut

Logosuunnittelu
Pakkaus- ja etiketti-
suunnittelu
Näyttelygrafiikka
Verkkosivut
Yritysilmeet
Julkaisun taitto palveluJulkaisujen taitto
Some-
markkinointi
Tuotekuvaus

Brändi-ilme ja verkkosivut

Suunnittelen kohderyhmääsi puhuttelevan logon ja yritysilmeen. Saat myös kauttani WordPress-pohjaiset verkkosivut ja verkkokaupat. Katso logon suunnittelun ja yritysilmeen hinnat täältä. Alla logosuunnittelun referenssejäni. Lähetän pyynnöstä mielelläni lisää työnäytteitä.

Pakkaussuunnittelu ja etikettisuunnittelu

Ulkoasulla on väliä! Positiivisen tunteen herättävä tuote jää mieleen ja usein myös ostoskoriin. Suunnittelen brändisi mukaiset, houkuttelevat pakkaukset ja etiketit. Alla suunnittelemiani pakkauksia. Lähetän pyynnöstä mielelläni lisää työnäytteitä.

Julkaisujen ja ilmoitusten suunnittelu ja taitto

Teen julkaisun taittoja mm. esitteet, kuvastot, lehdet ja kirjat. Myymälöiden POS-materiaalit ja messumateriaalit. Hoidan myös halutessasi painoyhteydet.

Some­markkinointi

Suunnittelen kuva- ja tekstisisällöt someen, mm. somejoulukalenterit.

Valo­kuvaus ja kuvan­käsittely

Kuvaan tunnelmallisia tuotekuvia luonnossa ja studiolla. Teen monipuolista kuvankäsittelyä, mm. mock-up -kuvia. Katso pakettihinta tuote-etiketin suunnittelulle ja tuotekuvaukselle.

Näyttely­grafiikka

Museoihin ja näyttelyihin erottuva, näyttelyn henkeä kunnioittava graafinen linja. Alla suunnittelemiani Sibeliusmuseon Pehr Kalm -näyttelyn (2022) seiniä ja ikkunoita.