Walkian palvelut

Klikkaa palvelua katsoaksesi enemmän

Logon ja brändi-ilmeen suunnittelu
Verkkosivut
Pakkaus- ja etikettisuunnittelu
Julkaisujen ulkoasusuunnittelu ja taitto (lehdet, kirjat, vuosikertomukset, tuotekuvastot)
Ilmoitusten ulkoasusuunnittelu ja taitto
Kampanjoiden ja POS-materiaalien suunnittelu
Somemarkkinointi
Tuotekuvaus, luontokuvaus ja kuvankäsittely
Näyttelygrafiikka

Brändi-ilme ja verkkosivut

Suunnittelen kohderyhmääsi puhuttelevan logon ja yritysilmeen. Saat myös kauttani WordPress-pohjaiset verkkosivut ja verkkokaupat. Katso logon suunnittelun alkaen-hinta täältä. Alla logosuunnittelun referenssejäni. Lähetän pyynnöstä mielelläni lisää työnäytteitä.

Pakkaussuunnittelu ja etikettisuunnittelu

Ulkoasulla on väliä! Positiivisen tunteen herättävä tuote jää mieleen ja usein myös ostoskoriin. Suunnittelen brändisi mukaiset, houkuttelevat pakkaukset ja etiketit. Alla suunnittelemiani pakkauksia. Lähetän pyynnöstä mielelläni lisää työnäytteitä.

Julkaisujen ja ilmoitusten suunnittelu ja taitto

Teen julkaisun taittoja mm. esitteet, kuvastot, lehdet ja kirjat. Myymälöiden POS-materiaalit ja messumateriaalit. Hoidan myös halutessasi painoyhteydet.

Some­markkinointi

Suunnittelen kuva- ja tekstisisällöt someen, mm. somejoulukalenterit.

Valo­kuvaus ja kuvan­käsittely

Kuvaan tunnelmallisia tuotekuvia luonnossa ja studiolla. Teen monipuolista kuvankäsittelyä, mm. mock-up -kuvia. Katso pakettihinta tuote-etiketin suunnittelulle ja tuotekuvaukselle.

Näyttely­grafiikka

Museoihin ja näyttelyihin erottuva, näyttelyn henkeä kunnioittava graafinen linja. Alla suunnittelemiani Sibeliusmuseon Pehr Kalm -näyttelyn (2022) seiniä ja ikkunoita.