Yritys

Graafinen suunnittelu Walkia Design

Graafikko ja AD palveluksessasi

Olen Maarit, Walkian yrittäjä, graafinen suunnittelija ja AD. Olen tehnyt pitkään visuaalista suunnittelua mainostoimistoissa, kansainvälisen yrityksen inhouse-AD:na ja nyt 11 vuotta yrittäjänä.

Arvostan avoimuutta ja yhteistyötä. Innostun ja motivoidun erilaisista toimeksiannoista. Toimin täsmällisesti ja sopimuksissa pysyen.

Graafinen suunnittelija Turku

Kaiken kokoisille yrityksille

Teen graafista suunnittelua pienille ja suurille yrityksille ja yhteisöille. Kaiken kokoiset työt ovat tervetulleita; on kyse sitten yksittäisen bannerin suunnittelusta tai vuosikertomuksen taitosta. Laajemmissa toimeksiannoissa käytän apuna luotettavaa ammattilaisten verkostoa.

Tuotekuvaus luonnossa metsässä

Menen usein metsään

Vapaa-ajallani kuljen luonnossa kamera kaulassa kuvaamassa metsien upeutta. Vietin lapsuuteni maaseudulla, mistä kumpuaa rakkaus suomalaiseen ruokaan ja metsiin.

Teen digitaidetta ja suunnittelen kuoseja, inspiroijina mm. luonnonkukat ja puut. Jos haaveilet uniikista, brändisi näköisestä kuosista esim. yrityslahjoihin (tekstiilit, astiat, paperituotteet ym.) ota yhteyttä niin toteutan unelmasi.

Graafinen suunnittelija Turku

Ollaanko mätsi?

Kun kaipaat laadukasta visuaalista suunnittelua yhdistettynä lämpimään asiakaspalveluun, saatan olla etsimäsi graafikko.

Meilaa, soita tai tule käymään työhuoneellani Turun Kärsämäessä Leaf Center Design Factoryssa niin jutellaan lisää.